Luv 2 Dance

DansschoolDocenten 

Annika studeerde af bij de dansacademie in Berlijn en kwam in 2000 met salsa in aanraking met als gevolg dat ze meteen op het podium stond bij het vermaarde internationale salsafestival in Berlijn. Annika kwam in 2004 naar Nederland en geeft sindsdien les in meerdere steden. Ze heeft in verschillende dansgroepen gedanst en treed regelmatig international op. 
Naast salsa, merengue, bachata, cha cha cha en Kizomba geeft Annika ook les in de stijlen axé, samba, zouk, zumba, paaldansen, streetdance, hip hop en danslessen voor kinderen. In 2007 begon zij les te geven in Zwijndrecht en dat beviel haar zo goed dat zij van plan is om niet meer weg te gaan.  


Motto: "Life is what u make it!" 

-----------------------------------------------

Etienne begon in 2006 met Salsa dansen en werd al snel uitgenodigt om in verschillende showgroepen te komen dansen. Op dit moment maakt hij onderdeel uit van de salsa showgroep 'Golosa' en treed veel nationaal maar ook international op. Van beroep is Etienne gymdocenten dus de overstap naar het lesgeven was al snel gemaakt. Hij staat bekend als een docent die op een ontspannen maar duidelijke manier les geeft met een vleugje humor. 
Etienne maakt sinds 2012 deel uit van het Luv 2 Dance docenten Team en is nu al niet meer weg te denken. Wij zijn super enthousiast met hem als nieuwe aanwinst.